Fokus på egen ernæringsplan

Vi ønsker å ha fokus på ernæring, for å bidra til din livsstilsendring. Dette er en stor og viktig oppgave som vi setter høyt, og som vi tar ytterst seriøst. De fleste føler seg sikkert godt bevandret i det norske kostholdet, og føler seg kompetent nok til å vite hvordan man skal ta vare på egen ernæring. Men dette er et stort og avansert tema, og det kan være vanskelig for mange å finne sin vei til bedring. Vi ønsker å finne din vei som kombineres med andre behandlinger du får hos oss.

Vi er så heldige at vi har fått entusiastiske Gry Hammer til å hjelpe oss med de ernæringsmessige utfordringer vi har.

Gry Hammer er forfatter, matentusiast, fermenteringsekspert, yogalærer, spesialist på eteriske oljer og opptatt av mennesket og jorda som en helhet.

Hun har hatt en lang og tornefull helsereise, hvor hun har testet ut de fleste dietter i jakten på bedre helse. «Jeg har en sterk kjærlighet for medisinsk mat. I det begrepet inngår langtidskokt kraft, melkesyregjærede og levende matvarer. Gjennom bøker, kurs, foredrag, webinarer og nettstedet gryhammer.no deler jeg mine lidenskaper.»

I sin nyeste bok «Gladere mage gladere deg» øser hun av sin kunnskap om hvordan vi kan få en rolig mage gjennom å bedre tarmfloraen.

Gry Hammer har utgitt en rekke populære bøker, blant andre bestselgerne "Fermentering" og "Eteriske oljer»  Boken «Fra jord til bord»  sammenfatter hele hennes mat- og livsstilsfilosofi og inneholder over 100 oppskrifter på naturlig, tradisjonsrik og bærekraftig mat.

Gry Hammer har studert litteraturvitenskap, statsvitenskap og kulturfag fra Universitetet i Bergen og Tromsø, og blir benyttet av flere undervisningsinstitusjoner i Norge for sin kunnskap om matkultur, matkvalitet og tradisjonsrike tilberedningsmetoder. Hun bor ved Tyrifjorden med mann, fire barn, hund, katt, høner og en stadig voksende frukt- og grønnsakhage.