Våre metoder, hvordan vi jobber

"Hvordan kan vi hjelpe?" er vårt motto.
Vi bruker tid på første møte, og lager oss et helhetlig bilde av DEG. Din helse ut ifra en helseundersøkelse, dine kostholdsvaner, dine bevegelsesvaner, din historie og hvordan det tilsammen har brakt deg akkurat der du er nå. Dette brukes til å lage en individuell behandlingsplan for deg, hvor alle disse faktorene spiller inn og blir ivaretatt. Vi ser hvor du trenger hjelp, en vennlig dytt, og hele teamet er fokusert på å hjelpe deg dit det er nødvendig for at du skal kunne oppnå det DU ønsker.

DU har hovedrollen i ditt liv!
Noen ganger har man glemt det, og trenger hjelp for å ta tilbake og stå på plassen som alltid var din.

Våre tjenester

Dette er noen av tjenestene vi tilbyr. Klikk deg videre for å lære mer om dem.

Helseundersøkelse / scanning

Her brukes teknologi til å få et oversiktsbilde over din kropp og hvordan den jobber for å holde deg frisk. Dette er utgangspunktet for din individuelle behandlingsplan.

Les mer

Hyperbar oksygenterapi

Ved å øke omgivelsestrykket rundt hele kroppen og å puste rent oksygen fra en maske, så vil kombinasjonen av trykk og oksygen gjør at oksygenet blir tatt opp i blodbanen og transportert rundt til hele kroppen i mye større grad enn vanlig.

Les mer

Infrarød varme terapi

Infrarød badstue-terapi varmer kroppen direkte i stedet for bare å varme opp luften, det øker kjerne kroppstemperaturen og produserer en dyp, avgiftende svette på mobilnivå, hvor de fleste giftstoffer bor.

Les mer

Intravenøs vitamintilskudd

Vi ser hva du kan trenge ekstra tilskudd av. Når det gis intravenøst blir opptaket 100%, noe som ikke alltid er tilfellet når det går via tarmen. Det som gis før hyperbar oksygenterapi øker opptaket på cellenivå.

Les mer

Du blir hva du spiser

Her får du utifra din protokoll dine egne matvaner regulert med en diett basert på din BMI og ønsker. Vi legger også opp til en mosjonsplan.

Bevegelse er viktig

Bevegelse er essensielt for din hjertehelse. Å øke din puls 4-5 minutter daglig kan forbedre din helse betraktelig.